Promovare Online

Promovare online rapida prin campanii Google Adwords, optimizare seo, social media, pr si marketing online, e-mail marketing, servicii copywritting

Promovare Online Web

SERVICII PROMOVARE ONLINE PENTRU SITE-URI PROFITABILE

TE INTREBI CUM ITI POTI CRESTE VANZARILE? ITI PUTEM RASPUNDE PRIN DOUA CUVINTE: PROMOVARE ONLINE.

Internetul este astazi “noua televiziune”, un mediu de lucru si al doilea cel mai folosit mod de comunicare. Clientii tai si potentialii clienti petrec zilnic ore intregi pe Internet. Vestea buna este ca si tie iti va fi mai simplu sa fii pe net decat pe orice alt canal de comunicare. Mai simplu si, de obicei, si mai ieftin.

Cum functioneaza? Promovarea online se foloseste de unelte de comunicare online precum:

Optimizare Google si optimizarea site-urilor pentru alte motoare de cautare

  • Campanii Google Adwords
  • Campanii Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Pinterest)
  • E-mail Marketing
  • PR si marketing online
  • Servicii copywritting (livrare si creare texte de impact

Dar si de multe alte metode de promovare eficiente si creative.

Un proiect online (website, magazin online, blog), dupa ce este lansat si testat, supravietuieste in mediul online numai daca este promovat pe mai multe canale si optimizat pentru Google si alte motoare de cautare. Spre deosebire de promovarea traditionala, promovarea online ofera beneficii evidente:

– Masurarea rezultatelor (stii in orice moment ce aduce rezultate si ce nu).
– Accesibila companiilor la inceput de drum.
– Directionarea mai buna a mesajelor de marketing catre publicul tinta.
– Capacitatea de testare a mesajele de promovare pentru a le gasi pe cele mai bune.
– Rezultate si vanzari imediate.
– Control mai bun al campaniilor de promovare.

Prin promovarea online eficienta se poate crea un brand, se va creste numarul de vizitatori pe site si numarul de potentiali clienti. Insa promovarea online realizata fara ajutorul unui agentii de promovare cu experienta poate sa insemne bani aruncati.

CUM SA TE PROMOVEZI ONLINE IN MOD CORECT?

Promovarea incepe de la stabilirea publicului tinta si a modului in care acesta navigheaza pe Internet. Comportamentul online al utilizatorilor de Internet este in continua schimbare si nu poate fi determinat decat prin numeroase teste pe care doar specialistii din domeniu au reusit sa le faca. Plum Media a lansat zeci de campanii de promovare online cu rezultate masurabile pentru produse si servicii din industrii diferite. Experienta acumulata ne ajuta sa te sfatuim inteligent si sa aducem rezultate.
Relatiile cultivate de-a lungul timpului cu advertiseri, bloggeri, retele de stiri si marketeri online ne permit sa oferim cea mai buna solutie de promovare online, iar specialistii nostri certificati in Google Adwords si campanii CPM sau CPC se vor asigura ca bugetul dedicat promovarii va fi o investitie profitabila.

OPTIMIZARE GOOGLE SAU PROMOVARE ONLINE?

Fata de optimizarea pentru motoarele de cautare, care poate aduce rezultate coerente si cuantificabile dupa o perioada de 3-6 luni, promovarea online poate genera un raspuns imediat. Rezultatele excelente vin din folosirea in paralel a serviciilor de promovare online cu cele de optimizare pentru motoarele de cautare. Astfel, te asiguri ca vei construi un brand, vei genera vanzari directe din investitia in promovare online si ca vei fi gasit pe Google de catre potentialii clienti. Toate drumurile vor duce la siteul si afacerea ta.

VIZITATORI RELEVANTI LA COSTURI REDUSE

Campaniile de promovare online create de Plum Media urmeaza procese stabilite, dovedite si testate in sute de campanii si chiar in propriile noastre proiecte. Putem dirija catre siteul tau vizitatori direct interesati de produsele si serviciile pe care le oferi.

Vreti sa aflati mai multe despre Real Marketing, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@realmarketing.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Interesați de a lucra cu noi? Suntem gata să începem

Contactați-ne acum!

CERE OFERTA!