Despre noi

Cine suntem?

Agentia Real Marketing, o echipa tanara si creativa formata din oameni pasionati de web design si marketing online.

Despre noi

Obiectivul principal al agentiei Real Marketing este furnizarea unor solutii profesionale si personalizate pentru dezvoltarea afacerilor pe internet. Pentru acest lucru, oferim cele mai bune tehnici de abordare in: web design, optimizare SEO, design graphic, dezvoltare web, comert online, promovare online, productie publicitara, inregistrare domenii si gazduire web, platforma la comanda.

Ne dorim sa ii indrumam pe cei care detin afaceri de tip IMM-uri sau pe cei noi in mediul online astfel incat sa aiba un parcurs bun in domeniu.

Am strans toate rezultatele de succes dobandite pe parcursul anilor si solutiile accesibile oferite clientilor intr-un portofoliu, pe care te invitam sa il accesezi pentru a ne cunoaste munca.

Ce ne propunem?

Ne propunem sa ajutam cat mai multi clienti sa obtina castiguri reale si sa aiba vizibilitate pe piata unde activeaza.

Pana acum ne-am diferentiat de concurenta prin rezultatele bune obtinute intr-un interval de timp stabilit cu clientii nostri, dar si prin creativitate, ambitie si profesionalism.

Rasfoieste site-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine si nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de serviciile noastre! Ne-ar face placere sa devenim prieteni!

ECHIPA NOASTRA

Creativi & Responsabili

Ciprian Marcu

Project Manager

Madalina B.

PR manager
 
Clienti
 
Ani Experienta
 
Proiecte
 
Cups of Coffee

INTERESAȚI DE A LUCRA CU NOI? SUNTEM GATA SĂ ÎNCEPEM

Contactați-ne acum!

CERE OFERTA!